Monday, March 6, 2017

Starting Over


dan seperti kebiasaannya, akan ada masa dengan tidak semena-mena aku rasa macam nak delete blog tak pun delete post tak pun clearkan apa sahaja yang ada depan mata dan hari ini nampak gayanya adalah hari kebiasaan itu. haha.

aku tak delete semua post lama sebab itu kan memori dan aku ni pelupa orangnya makanya aku still simpan mana tau one day terindu dan terasa nak baca balik yang mana-mana teringat. ;) blogging ni dah semacam suatu pekerjaan leceh rasa dia sebab tak smartphone friendly so tiap-tiap kali nak menulis kena bukak laptop ain't nobody got time for that, bij. tapi tu lah nak terus delete dan lupakan pun payah tau sebab aku kan suka membebel dan bebelan di sini saja yang aku rasa sungguh bebas lepas terbang melayang ecewah tampar kang.

baiklah.

mari kita teruskan hidup tanpa janji-janji palsu aku akan update blog dengan lebih rajin kerana rajin mana pernah wujud dalam diari hatiku? *tiberwww*

No comments:

Post a Comment